vrijdag 26 mei 2017

Vliegen met Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag vandaag, dus vrij van de zaak. Een klant belde me `s morgens al wakker om te vragen of ze niet mee konden vliegen. Nou natuurlijk, geen probleem.


Ben dus met ze wezen vliegen in de PH-ADE. De man en de vrouw wilden allebei mee, ook hadden ze nog een vriendin meegenomen. De vriendin is ook nog in de showroom geweest om naar keukens te kijken (ze zocht ook een nieuwe keuken).

De N2024 was ook inmiddels weer terug gebracht door Vliegwerk Holland. De masterrelais is opnieuw vervangen. Hopen dat het probleem nu echt opgelost is. Ze denken dat ze bij de fabrikant gewoon een slechte batch met van die dingen hebben gemaakt.

Geen video gemaakt deze keer. Daarom eentje van een vluchtje wat Robbert en ik in Italiƫ hebben gemaakt in 2015 vanaf Belluno (Dolomieten) naar Trento. Ook toen heb ik gevlogen met een Cessna 172, maar dan een XP versie.



Tenslotte. Nog geen jaar terug had ik nog wat op het blog gezet over Nassim z`n vliegtuig. Inmiddels is Nassim z`n Cherokee weer weggedaan. Hij heeft hem terug geruild met de vorige eigenaar. Met andere woorden; hij heeft z`n Colt terug! Achteraf vliegt Nassim toch liever high wing. Als je wat beneden wilt zien dan kijk je bij zo`n Cherokee immers toch tegen de vleugel aan.