maandag 20 maart 2017

Vliegen met gratis Turbo aan boord

Een poos terug had ik een keuken verkocht in den Haag en de klant beloofd dat ze nog een keer mee mochten vliegen. Eindelijk kwam het er van en hebben we de afspraak gemaakt voor vandaag.


Tijdens het weekend een paar keer op het punt gestaan om de afspraak af te zeggen want het weer hier in Zeeland was nou niet echt zo geweldig. Maar de klant zat al in het hotel in Middelburg dus er viel weinig af te zeggen.

`s Morgens het weerbericht bekeken en eigenlijk viel het nog wel mee. Het waaide wel heel hard (25 knopen Zuid/West) maar het was niet té hard. De bewolking zat rond de 1000 voet, dus toch besloten om te gaan vliegen.


Omdat het hard waaide had ik mooi een gratis turbo aan boord. Met 134 knopen ging het best wel hard (248km/u). Je hebt met windje mee dan best de gang er in, maar met tegenwind kom je natuurlijk niet vooruit.


Eigenlijk stond er nog een vlucht gepland met een Hoogvlieger. Maar op een of andere manier was er iets fout gegaan met de reservering. Het kindje was al met een andere vlieger meegeweest (toch een foutje in het reserveringssysteem van de Stichting op een of andere manier). Volgende keer beter dan maar.