zaterdag 6 oktober 2012

Saabs op het vliegveld

Voor woensdag avond 10 oktober 2012 as. staat er weer een Saab meet gepland op het vliegveld Midden Zeeland. Deze meet begint om 18.00u bij het vliegveld restaurant (gratis parkeren op de parking bij het restaurant). Het adres is Calandweg 30 te Arnemuiden. Op de meet zijn alle Saab en/of vliegtuigfans welkom, er zijn daarom ook vliegtuigen geregeld via Cessair zodat de mensen evt. een korte rondvlucht kunnen maken met een Cessna (uiteraard is dit wel weersafhankelijk). Ook is afgesproken met Nassim de Jong dat hij zijn Piper neer zet (die zou inmiddels klaar zijn) bij het evenement. Hieronder wat foto`s van de Piper die ik gemaakt heb toen Nassim er nog aan sleutelde.
Nassim vindt het leuk om over zijn Piper vliegtuig te vertellen en mensen mogen er uiteraard ook mee op de foto. Dit soort Pipers zie je toch wat minder vaak.
De vorige keer hebben we de Saabs trouwens op het vliegveld zelf neergezet, maar we verwachten nu meer bezoekers en hebben daarom omwille van veiligheid gekozen voor de parking. Op deze pagina (en hieronder) staan foto`s die we toen gemaakt hebben.