donderdag 26 maart 2015

Yesssss, naar LA!

Deze zomer hoop ik voor m`n werk de Snaidero showroom in LA te bezoeken. Deze showroom wordt nu verbouwd en ik wil graag kijken hoe ze het daar doen met mijn merk keukens. Hoe dan ook, omdat ik er dan toch hoop te zijn...


Hoop ik er ook te gaan vliegen! Dus kaart besteld en heb nu al de voorpret :). Binnenkort trouwens ook nog voor m`n werk naar Zuid Afrika, als het een beetje meezit kan ik ook daar met een sportvliegtuig vliegen. M`n klant daar vliegt zelf ook, ze hebben een Socata TB20.


O ja, Kees Marijs heeft een aantal leuke foto`s van m`n Cessna gemaakt toen ik afgelopen maandag ging testvliegen. Bijvoorbeeld onderstaande foto.

maandag 23 maart 2015

Testvluchtje na annual Cessna

Afgelopen vrijdag zou ik de BFR doen, maar het weer was helaas IFR (bewolking zat heel laag). Zodoende is de afspraak afgezegd. Binnenkort maar een nieuwe datum prikken.

Vandaag even met de N2024 gevlogen, de Cessna had vorige week immers de annual gehad en ik doe dan altijd even een testvlucht om te kijken of alles het nog naar behoren doet. Je staat toch voor aap als je met een klant gaat vliegen en de radio doet het bijvoorbeeld niet. Had onderweg onderstaande foto gemaakt.


donderdag 19 maart 2015

Annual voor de N2024

Vanmorgen nog even bij Vliegwerk Holland geweest. Ik moest nog even het logboek van de kist afgeven. De N2024 krijgt op dit moment z`n nieuwe annual (de jaarlijkse beurt).


Gelukkig waren er geen dingen buitenom het reguliere onderhoud. Zodoende verwacht ik morgen weer te kunnen vliegen.

Als het een beetje mooi weer is hoop ik morgen m`n EASA BFR te doen (Bi-annual fligt review).


woensdag 4 maart 2015

Vliegen met de N2024

Afgelopen maandag nog even met een klant wezen vliegen met de N2024. Even een minuut of 40 boven Zeeland. Klanten vinden het toch wel leuk als ze zo`n rondje mee mogen vliegen en zelf heb ik er natuurlijk ook geen hekel aan. De Cessna krijgt als het goed is deze maand weer z`n verse annual (jaarlijkse beurt).


En voor wie het leuk vindt. Hieronder nog een oude advertentie van Cessna voor de Cessna 150. Grappig hé. Deze vliegtuigen zijn nu 2e hands meer waard als wat ze ooit nieuw hebben gekost.